Over Ons

Kom eens een kijkje nemen

Wij weten ook dat iedereen zijn manier van werken aanprijst, daarom is het belangrijk dat mogelijke kopers van een pup, eerst eens ter plaatse gaan kijken, en zo zelf vaststellen hoe de pups gehuisvest zijn.

Getraumatiseerde pups dragen dit hun hele verder leven mee. Iedereen zal al wel eens gehoord hebben van het kennelsyndroom. Bij ons kan je steeds VRIJBLIJVEND komen kijken, om zo zelf vast te stellen dat wij geen praatjes verkopen, maar alles staven met keiharde bewijzen.

Een pup met een goede basis

Een pup koop je niet zomaar, en het is toch de bedoeling, dat hij vele, vele jaren deel zal uitmaken van het gezin. Daarom is het zo belangrijk dat je een pup koopt die een goede basis gehad heeft, zodat je er voor altijd plezier aan beleeft.

Deskundig advies

Velen voelen zich geroepen om pups te verkopen, maar ervaring kan je alleen opdoen door de jaren heen. Omdat ik mijn hele leven lang al met dieren bezig geweest ben, kan ik ook een deskundig advies geven op al uw vragen. Hier maken wij graag tijd voor, en ook na de aankoop van uw pup helpen wij u graag verder indien je nog informatie wil.

Het Hezehof is beslist de nr 1 als je op zoek bent naar mooie, gezonde, gesocialiseerde en betrouwbare pups.