Pups Rassen

Het Hezehof heeft een groot aanbod in verschillende hondenrassen. Gemakshalve hebben wij die opgedeeld in 3 groepen, nl :

 

– Kleine rassen zoals bichon frise , biewer york pups , boomers , cairn terrier , chihuahua, franse bulldog pups ,enz……
– Middelgrote rassen zoals amerikaanse cocker , basset , beagle, chow chow, engelse bulldog pups, enz….
– Grote rassen zoals akita inu , alaskan malamute , golden retriever, labrador, rottweiler, enz…

Als je op het ras zelf klikt kom je op de pagina waar het ras beschreven wordt. Je hebt bij alle groepen honden die verharen zoals een beagle, en honden die niet verharen zoals de maltezer. Veel beweging nodig hebben zoals de border collie, of minder beweging nodig hebben zoals de shih tzu. Actieve hondjes zoals alle terriers, en rustige honden zoals een franse bulldog. Super kindvriendelijke honden zoals de cavalier king charles die tevens allemans vriend zijn, altijd opgewekt, en nooit agressief tot de meer speciaal gefokte waak en verdedigingshond zoals de mechelse herder.

 

Er zijn honden die zeer gemakkelijk iets aan te leren zijn zoals de duitse herder, tot de meer eigenzinnige en koppige husky. Je krijgt deze laatsten ook wel veel geleerd, maar het duurt veel langer, je moet er dus veel meer tijd insteken.

 

Je ziet, er is voor elk wat wils. Het Hezehof begeleid u graag in uw zoektocht naar de hond die best bij u past. U kan altijd vrijblijvend tijdens onze openingsuren naar onze pups komen kijken, en uw vragen stellen die wij door onze jarenlange ervaring deskundig zullen beantwoorden.

 

Mensen vragen ons ook dikwijls of wij geen goede naam weten voor hun aangekochte pup. Best is dat u op de zoekrobot google gewoon hondennamen intypt, en je kan kiezen uit duizenden.

 

  1. Kleine rassen
  2. Middelgrote rassen
  3. Grote rassen